Гідратація бактеріального лектину в нативному та іммобілізованому на поверхні гідрофобного кремнезему станах

The aim of the work was to study the peculiarities of interaction of the surface of bacterial lectin of Bacillus subtilis IMB B-7724 inthe native state and under different model conditions with water molecules by 1 H NMR; to create a composite system based on the studied lectin, in which the protein...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2022
Автори: Turov, V. V., Gorbyk, P. P., Krupska, T. V., Turanska, S. P., Koval, E. V., Cheremshenko, N. L.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: Chuiko Institute of Surface Chemistry National Academy of Sciences of Ukraine 2022
Теми:
Онлайн доступ:https://www.cpts.com.ua/index.php/cpts/article/view/611
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Chemistry, Physics and Technology of Surface

Репозитарії

Chemistry, Physics and Technology of Surface