Вплив частинок йодиду міді різної дисперсності на ферментативну активність дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiae

The effect of different dispersity copper iodide (CuI) particles on vital activity in an aqueous yeast suspension of organisms of the species Saccharomyces cerevisiae under anaerobic conditions under endogenous metabolism was studied by differential microcalorimetry.It has been found that an increas...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2022
Hauptverfasser: Bagatskaya, H. M., Mazurenko, R. V., Makhno, S. M., Gorbyk, P. P.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Chuiko Institute of Surface Chemistry National Academy of Sciences of Ukraine 2022
Schlagworte:
Online Zugang:https://www.cpts.com.ua/index.php/cpts/article/view/619
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Chemistry, Physics and Technology of Surface

Institution

Chemistry, Physics and Technology of Surface