МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ

Objective. Study the influence of Bacillus subtilis and probiotic strains of lactic acid bacteriaon microbiological processes during fermentation of rolled moist corn grain. Methods. Microbiological, zootechnical. Results. The antifungal activity of probiotic strains of Bacillus subtilis ВРТB1 and L...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2020
Main Authors: Кравченко, Н. О., Передерій, М. Г., Дмитрук, О. М.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2020
Subjects:
Online Access:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/96
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Agriciltural microbiology

Institution

Agriciltural microbiology