Food as a countermeasure to SARS-COV-2
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | O. A. Pivovarov, Yu. Mykolenko, A. M. Markin |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Science, technologies, innovations |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001340805 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The search for potential SARS-COV-2 inhibitors using the in silico research
за авторством: M. M. Suleiman, та інші
Опубліковано: (2023) -
Comparative Analysis of the Analytical Sensitivity of ELISA Test System DIA®-SARS-CoV-2-Ag-R with Rapid Tests for Viral Antigen SARS-CoV-2 Detection
за авторством: A. Y. Horlov, та інші
Опубліковано: (2021) -
SARS-CoV-2 virus spreading in depending of the Earth’s magnetic field
за авторством: Orlyuk, M.I., та інші
Опубліковано: (2022) -
Scientists’ pursuit for SARS-COV-2 coronavirus: strategies against pandemic
за авторством: S. V. Komisarenko
Опубліковано: (2020) -
Study of the coronavirus SARS-CoV-2 and the COVID-19 disease caused by it
за авторством: S. V. Komisarenko
Опубліковано: (2021)