Influence of enzymes' curd formation preparations on the proteins complex of milk
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автори: | S. V. Borodai, Z. V. Bondarchuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2010
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000064321 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Milk-coagulation and proteolytic activity of "Glek" — carpathian enzyme preparation
за авторством: A. V. Yukalo
Опубліковано: (2015) -
Identification of protein fractions of milk cows casein complex
за авторством: A. V. Iukalo
Опубліковано: (2015) -
Cow milk casein complex (Bos taurus) proteins as the precursors of bioactive peptides
за авторством: A. V. Yukalo, та інші
Опубліковано: (2012) -
Bioactive peptides of the cow milk whey proteins (Bos taurus)
за авторством: A. V. Yukalo, та інші
Опубліковано: (2013) -
Useful properties of independent fatty acids in milk fat of milk of the cow and the influence of genetic factors on their content
за авторством: Z. V. Yemets, та інші
Опубліковано: (2020)