Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі
Описано досвід розробки і впровадження нових технологій та обладнання для виробництва широкого асортименту функціональних продуктів на основі сої – продуктів нового покоління, які мають високу харчову і біологічну цінність та органолептичні показники. Продукти рекомендовано для використання в лікарн...
Збережено в:
Дата: | 2007 |
---|---|
Автори: | , , , , , |
Формат: | Стаття |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2007
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.В. П'янкова, Н.І. Надточій, Н.Є. Зайцева // Наука та інновації. — 2007. — Т. 3, № 2. — С. 48-50. — Бібліогр.: 5 назв. — укp. |