Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі

Описано досвід розробки і впровадження нових технологій та обладнання для виробництва широкого асортименту функціональних продуктів на основі сої – продуктів нового покоління, які мають високу харчову і біологічну цінність та органолептичні показники. Продукти рекомендовано для використання в лікарн...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2007
Автори: Долінський, А.А., Шаркова, Н.О., Авдєєва, Л.Ю., П'янкова, О.В., Надточій, Н.І., Зайцева, Н.Є.
Формат: Стаття
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2007
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.В. П'янкова, Н.І. Надточій, Н.Є. Зайцева // Наука та інновації. — 2007. — Т. 3, № 2. — С. 48-50. — Бібліогр.: 5 назв. — укp.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-138
record_format dspace
spelling irk-123456789-1382017-02-25T19:06:24Z Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі Долінський, А.А. Шаркова, Н.О. Авдєєва, Л.Ю. П'янкова, О.В. Надточій, Н.І. Зайцева, Н.Є. Спільні інноваційні проекти Описано досвід розробки і впровадження нових технологій та обладнання для виробництва широкого асортименту функціональних продуктів на основі сої – продуктів нового покоління, які мають високу харчову і біологічну цінність та органолептичні показники. Продукти рекомендовано для використання в лікарнях, лікувально-профілактичних закладах, шкільних та дошкільних учбових закладах. Описан опыт разработки и внедрения новых технологий и оборудования для производства широкого ассортимента функциональных продуктов на основе сои – продуктов нового поколения, которые имеют высокую пищевую и биологическую ценность и органолептические показатели. Продукты рекомендованы к использованию в больницах, лечебно&профилактических учреждениях, в школьных и дошкольных учебных заведениях. New technologies and facilities for production of wide range of functional soya&based products of high quality have been described. There are products of new generation which have high nutritive and biological value and organoleptic indices. The products are recommended for use in hospitals, preventive treatment clinics, schools and pre&school establishments. 2007 Article Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.В. П'янкова, Н.І. Надточій, Н.Є. Зайцева // Наука та інновації. — 2007. — Т. 3, № 2. — С. 48-50. — Бібліогр.: 5 назв. — укp. DOI: doi.org/10.15407/scin3.02.048 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138 Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
topic Спільні інноваційні проекти
Спільні інноваційні проекти
spellingShingle Спільні інноваційні проекти
Спільні інноваційні проекти
Долінський, А.А.
Шаркова, Н.О.
Авдєєва, Л.Ю.
П'янкова, О.В.
Надточій, Н.І.
Зайцева, Н.Є.
Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі
description Описано досвід розробки і впровадження нових технологій та обладнання для виробництва широкого асортименту функціональних продуктів на основі сої – продуктів нового покоління, які мають високу харчову і біологічну цінність та органолептичні показники. Продукти рекомендовано для використання в лікарнях, лікувально-профілактичних закладах, шкільних та дошкільних учбових закладах.
format Article
author Долінський, А.А.
Шаркова, Н.О.
Авдєєва, Л.Ю.
П'янкова, О.В.
Надточій, Н.І.
Зайцева, Н.Є.
author_facet Долінський, А.А.
Шаркова, Н.О.
Авдєєва, Л.Ю.
П'янкова, О.В.
Надточій, Н.І.
Зайцева, Н.Є.
author_sort Долінський, А.А.
title Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі
title_short Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі
title_full Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі
title_fullStr Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі
title_full_unstemmed Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі
title_sort розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі
publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
publishDate 2007
topic_facet Спільні інноваційні проекти
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138
citation_txt Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.В. П'янкова, Н.І. Надточій, Н.Є. Зайцева // Наука та інновації. — 2007. — Т. 3, № 2. — С. 48-50. — Бібліогр.: 5 назв. — укp.
work_keys_str_mv AT dolínsʹkijaa rozrobkatavprovadžennânovihtehnologíjvirobnictvavítčiznânihfunkcíonalʹnihproduktívnasoêvíjosnoví
AT šarkovano rozrobkatavprovadžennânovihtehnologíjvirobnictvavítčiznânihfunkcíonalʹnihproduktívnasoêvíjosnoví
AT avdêêvalû rozrobkatavprovadžennânovihtehnologíjvirobnictvavítčiznânihfunkcíonalʹnihproduktívnasoêvíjosnoví
AT pânkovaov rozrobkatavprovadžennânovihtehnologíjvirobnictvavítčiznânihfunkcíonalʹnihproduktívnasoêvíjosnoví
AT nadtočíjní rozrobkatavprovadžennânovihtehnologíjvirobnictvavítčiznânihfunkcíonalʹnihproduktívnasoêvíjosnoví
AT zajcevanê rozrobkatavprovadžennânovihtehnologíjvirobnictvavítčiznânihfunkcíonalʹnihproduktívnasoêvíjosnoví
first_indexed 2023-10-18T16:21:22Z
last_indexed 2023-10-18T16:21:22Z
_version_ 1796138782397825024