Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі
Описано досвід розробки і впровадження нових технологій та обладнання для виробництва широкого асортименту функціональних продуктів на основі сої – продуктів нового покоління, які мають високу харчову і біологічну цінність та органолептичні показники. Продукти рекомендовано для використання в лікарн...
Збережено в:
Дата: | 2007 |
---|---|
Автори: | , , , , , |
Формат: | Стаття |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2007
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.В. П'янкова, Н.І. Надточій, Н.Є. Зайцева // Наука та інновації. — 2007. — Т. 3, № 2. — С. 48-50. — Бібліогр.: 5 назв. — укp. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-138 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-1382017-02-25T19:06:24Z Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі Долінський, А.А. Шаркова, Н.О. Авдєєва, Л.Ю. П'янкова, О.В. Надточій, Н.І. Зайцева, Н.Є. Спільні інноваційні проекти Описано досвід розробки і впровадження нових технологій та обладнання для виробництва широкого асортименту функціональних продуктів на основі сої – продуктів нового покоління, які мають високу харчову і біологічну цінність та органолептичні показники. Продукти рекомендовано для використання в лікарнях, лікувально-профілактичних закладах, шкільних та дошкільних учбових закладах. Описан опыт разработки и внедрения новых технологий и оборудования для производства широкого ассортимента функциональных продуктов на основе сои – продуктов нового поколения, которые имеют высокую пищевую и биологическую ценность и органолептические показатели. Продукты рекомендованы к использованию в больницах, лечебно&профилактических учреждениях, в школьных и дошкольных учебных заведениях. New technologies and facilities for production of wide range of functional soya&based products of high quality have been described. There are products of new generation which have high nutritive and biological value and organoleptic indices. The products are recommended for use in hospitals, preventive treatment clinics, schools and pre&school establishments. 2007 Article Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.В. П'янкова, Н.І. Надточій, Н.Є. Зайцева // Наука та інновації. — 2007. — Т. 3, № 2. — С. 48-50. — Бібліогр.: 5 назв. — укp. DOI: doi.org/10.15407/scin3.02.048 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138 Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
topic |
Спільні інноваційні проекти Спільні інноваційні проекти |
spellingShingle |
Спільні інноваційні проекти Спільні інноваційні проекти Долінський, А.А. Шаркова, Н.О. Авдєєва, Л.Ю. П'янкова, О.В. Надточій, Н.І. Зайцева, Н.Є. Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі |
description |
Описано досвід розробки і впровадження нових технологій та обладнання для виробництва широкого асортименту функціональних продуктів на основі сої – продуктів нового покоління, які мають високу харчову і біологічну цінність та органолептичні показники. Продукти рекомендовано для використання в лікарнях, лікувально-профілактичних закладах, шкільних та дошкільних учбових закладах. |
format |
Article |
author |
Долінський, А.А. Шаркова, Н.О. Авдєєва, Л.Ю. П'янкова, О.В. Надточій, Н.І. Зайцева, Н.Є. |
author_facet |
Долінський, А.А. Шаркова, Н.О. Авдєєва, Л.Ю. П'янкова, О.В. Надточій, Н.І. Зайцева, Н.Є. |
author_sort |
Долінський, А.А. |
title |
Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі |
title_short |
Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі |
title_full |
Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі |
title_fullStr |
Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі |
title_full_unstemmed |
Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі |
title_sort |
розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі |
publisher |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
publishDate |
2007 |
topic_facet |
Спільні інноваційні проекти |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138 |
citation_txt |
Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.В. П'янкова, Н.І. Надточій, Н.Є. Зайцева // Наука та інновації. — 2007. — Т. 3, № 2. — С. 48-50. — Бібліогр.: 5 назв. — укp. |
work_keys_str_mv |
AT dolínsʹkijaa rozrobkatavprovadžennânovihtehnologíjvirobnictvavítčiznânihfunkcíonalʹnihproduktívnasoêvíjosnoví AT šarkovano rozrobkatavprovadžennânovihtehnologíjvirobnictvavítčiznânihfunkcíonalʹnihproduktívnasoêvíjosnoví AT avdêêvalû rozrobkatavprovadžennânovihtehnologíjvirobnictvavítčiznânihfunkcíonalʹnihproduktívnasoêvíjosnoví AT pânkovaov rozrobkatavprovadžennânovihtehnologíjvirobnictvavítčiznânihfunkcíonalʹnihproduktívnasoêvíjosnoví AT nadtočíjní rozrobkatavprovadžennânovihtehnologíjvirobnictvavítčiznânihfunkcíonalʹnihproduktívnasoêvíjosnoví AT zajcevanê rozrobkatavprovadžennânovihtehnologíjvirobnictvavítčiznânihfunkcíonalʹnihproduktívnasoêvíjosnoví |
first_indexed |
2023-10-18T16:21:22Z |
last_indexed |
2023-10-18T16:21:22Z |
_version_ |
1796138782397825024 |