Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі

Описано досвід розробки і впровадження нових технологій та обладнання для виробництва широкого асортименту функціональних продуктів на основі сої – продуктів нового покоління, які мають високу харчову і біологічну цінність та органолептичні показники. Продукти рекомендовано для використання в лікарн...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2007
Автори: Долінський, А.А., Шаркова, Н.О., Авдєєва, Л.Ю., П'янкова, О.В., Надточій, Н.І., Зайцева, Н.Є.
Формат: Стаття
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2007
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.В. П'янкова, Н.І. Надточій, Н.Є. Зайцева // Наука та інновації. — 2007. — Т. 3, № 2. — С. 48-50. — Бібліогр.: 5 назв. — укp.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine

Схожі ресурси