2025-02-22T17:13:57-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-833%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T17:13:57-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-833%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T17:13:57-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T17:13:57-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.
Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано- та біотехнологічних прийомів інтенсифікації тепломасообміних процесів....
Saved in:
Main Authors: | , , , , |
---|---|
Format: | Article |
Language: | Russian |
Published: |
Видавничий дім “Академперіодика”
2008
|
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/833 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|