Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.

Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано- та біотехнологічних прийомів інтенсифікації тепломасообміних процесів....

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2008
Hauptverfasser: Долінський, А.А., Шаркова, Н.О., Авдєєва, Л.Ю., Лопатін, О.О., П'янкова, О.В.
Format: Artikel
Sprache:Russian
Veröffentlicht: Видавничий дім “Академперіодика” 2008
Schlagworte:
Online Zugang:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/833
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.О. Лопатін, О.В. П'янкова // Наука та інновації. — 2008. — Т. 4, № 1. — С. 45–48. — Бібліогр.: 14 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine