2025-02-22T17:13:57-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-833%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T17:13:57-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-833%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T17:13:57-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T17:13:57-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.

Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано- та біотехнологічних прийомів інтенсифікації тепломасообміних процесів....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Долінський, А.А., Шаркова, Н.О., Авдєєва, Л.Ю., Лопатін, О.О., П'янкова, О.В.
Format: Article
Language:Russian
Published: Видавничий дім “Академперіодика” 2008
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/833
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!