Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.

Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано- та біотехнологічних прийомів інтенсифікації тепломасообміних процесів....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Видавничий дім “Академперіодика”
Дата:2008
Автори: Долінський, А.А., Шаркова, Н.О., Авдєєва, Л.Ю., Лопатін, О.О., П'янкова, О.В.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Видавничий дім “Академперіодика” 2008
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/833
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.О. Лопатін, О.В. П'янкова // Наука та інновації. — 2008. — Т. 4, № 1. — С. 45–48. — Бібліогр.: 14 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Опис
Резюме:Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано- та біотехнологічних прийомів інтенсифікації тепломасообміних процесів.