Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.

Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано- та біотехнологічних прийомів інтенсифікації тепломасообміних процесів....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2008
Автори: Долінський, А.А., Шаркова, Н.О., Авдєєва, Л.Ю., Лопатін, О.О., П'янкова, О.В.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Видавничий дім “Академперіодика” 2008
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/833
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.О. Лопатін, О.В. П'янкова // Наука та інновації. — 2008. — Т. 4, № 1. — С. 45–48. — Бібліогр.: 14 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-833
record_format dspace
spelling irk-123456789-8332017-02-25T20:05:09Z Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування. Долінський, А.А. Шаркова, Н.О. Авдєєва, Л.Ю. Лопатін, О.О. П'янкова, О.В. Науково-технічні інноваційні проекти Національної академії наук України Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано- та біотехнологічних прийомів інтенсифікації тепломасообміних процесів. Приведены результаты работ по внедрению современной енергоресурсосберегающей технологии производства функционального питания (липосомных соевых напитков), созданной с использованием нано- и биотехнологических приемов интенсификации тепломассобменных процессов. The results of works on manufacturing application of modern energy- and resource-saving technology of production of the functional foodstuffs (liposomic soya-based beverages) are presented. The technologies are created with using of nano- and biotechnological methods of intensification of heat-mass exchange processes. 2008 Article Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.О. Лопатін, О.В. П'янкова // Наука та інновації. — 2008. — Т. 4, № 1. — С. 45–48. — Бібліогр.: 14 назв. — укр. 1815-2066 DOI: doi.org/10.15407/scin4.01.045 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/833 ru Видавничий дім “Академперіодика”
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Russian
topic Науково-технічні інноваційні проекти Національної академії наук України
Науково-технічні інноваційні проекти Національної академії наук України
spellingShingle Науково-технічні інноваційні проекти Національної академії наук України
Науково-технічні інноваційні проекти Національної академії наук України
Долінський, А.А.
Шаркова, Н.О.
Авдєєва, Л.Ю.
Лопатін, О.О.
П'янкова, О.В.
Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.
description Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано- та біотехнологічних прийомів інтенсифікації тепломасообміних процесів.
format Article
author Долінський, А.А.
Шаркова, Н.О.
Авдєєва, Л.Ю.
Лопатін, О.О.
П'янкова, О.В.
author_facet Долінський, А.А.
Шаркова, Н.О.
Авдєєва, Л.Ю.
Лопатін, О.О.
П'янкова, О.В.
author_sort Долінський, А.А.
title Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.
title_short Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.
title_full Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.
title_fullStr Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.
title_full_unstemmed Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.
title_sort особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.
publisher Видавничий дім “Академперіодика”
publishDate 2008
topic_facet Науково-технічні інноваційні проекти Національної академії наук України
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/833
citation_txt Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.О. Лопатін, О.В. П'янкова // Наука та інновації. — 2008. — Т. 4, № 1. — С. 45–48. — Бібліогр.: 14 назв. — укр.
work_keys_str_mv AT dolínsʹkijaa osoblivostítehnologíívirobnictvanovogovítčiznânogofunkcíonalʹnogoproduktuharčuvannâ
AT šarkovano osoblivostítehnologíívirobnictvanovogovítčiznânogofunkcíonalʹnogoproduktuharčuvannâ
AT avdêêvalû osoblivostítehnologíívirobnictvanovogovítčiznânogofunkcíonalʹnogoproduktuharčuvannâ
AT lopatínoo osoblivostítehnologíívirobnictvanovogovítčiznânogofunkcíonalʹnogoproduktuharčuvannâ
AT pânkovaov osoblivostítehnologíívirobnictvanovogovítčiznânogofunkcíonalʹnogoproduktuharčuvannâ
first_indexed 2023-10-18T16:22:34Z
last_indexed 2023-10-18T16:22:34Z
_version_ 1796138831355838464