Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.
Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано- та біотехнологічних прийомів інтенсифікації тепломасообміних процесів....
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автори: | , , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Видавничий дім “Академперіодика”
2008
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/833 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.О. Лопатін, О.В. П'янкова // Наука та інновації. — 2008. — Т. 4, № 1. — С. 45–48. — Бібліогр.: 14 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-833 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-8332017-02-25T20:05:09Z Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування. Долінський, А.А. Шаркова, Н.О. Авдєєва, Л.Ю. Лопатін, О.О. П'янкова, О.В. Науково-технічні інноваційні проекти Національної академії наук України Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано- та біотехнологічних прийомів інтенсифікації тепломасообміних процесів. Приведены результаты работ по внедрению современной енергоресурсосберегающей технологии производства функционального питания (липосомных соевых напитков), созданной с использованием нано- и биотехнологических приемов интенсификации тепломассобменных процессов. The results of works on manufacturing application of modern energy- and resource-saving technology of production of the functional foodstuffs (liposomic soya-based beverages) are presented. The technologies are created with using of nano- and biotechnological methods of intensification of heat-mass exchange processes. 2008 Article Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.О. Лопатін, О.В. П'янкова // Наука та інновації. — 2008. — Т. 4, № 1. — С. 45–48. — Бібліогр.: 14 назв. — укр. 1815-2066 DOI: doi.org/10.15407/scin4.01.045 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/833 ru Видавничий дім “Академперіодика” |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Russian |
topic |
Науково-технічні інноваційні проекти Національної академії наук України Науково-технічні інноваційні проекти Національної академії наук України |
spellingShingle |
Науково-технічні інноваційні проекти Національної академії наук України Науково-технічні інноваційні проекти Національної академії наук України Долінський, А.А. Шаркова, Н.О. Авдєєва, Л.Ю. Лопатін, О.О. П'янкова, О.В. Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування. |
description |
Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано- та біотехнологічних прийомів
інтенсифікації тепломасообміних процесів. |
format |
Article |
author |
Долінський, А.А. Шаркова, Н.О. Авдєєва, Л.Ю. Лопатін, О.О. П'янкова, О.В. |
author_facet |
Долінський, А.А. Шаркова, Н.О. Авдєєва, Л.Ю. Лопатін, О.О. П'янкова, О.В. |
author_sort |
Долінський, А.А. |
title |
Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування. |
title_short |
Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування. |
title_full |
Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування. |
title_fullStr |
Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування. |
title_full_unstemmed |
Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування. |
title_sort |
особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування. |
publisher |
Видавничий дім “Академперіодика” |
publishDate |
2008 |
topic_facet |
Науково-технічні інноваційні проекти Національної академії наук України |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/833 |
citation_txt |
Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.О. Лопатін, О.В. П'янкова // Наука та інновації. — 2008. — Т. 4, № 1. — С. 45–48. — Бібліогр.: 14 назв. — укр. |
work_keys_str_mv |
AT dolínsʹkijaa osoblivostítehnologíívirobnictvanovogovítčiznânogofunkcíonalʹnogoproduktuharčuvannâ AT šarkovano osoblivostítehnologíívirobnictvanovogovítčiznânogofunkcíonalʹnogoproduktuharčuvannâ AT avdêêvalû osoblivostítehnologíívirobnictvanovogovítčiznânogofunkcíonalʹnogoproduktuharčuvannâ AT lopatínoo osoblivostítehnologíívirobnictvanovogovítčiznânogofunkcíonalʹnogoproduktuharčuvannâ AT pânkovaov osoblivostítehnologíívirobnictvanovogovítčiznânogofunkcíonalʹnogoproduktuharčuvannâ |
first_indexed |
2023-10-18T16:22:34Z |
last_indexed |
2023-10-18T16:22:34Z |
_version_ |
1796138831355838464 |