Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.

Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано- та біотехнологічних прийомів інтенсифікації тепломасообміних процесів....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2008
Main Authors: Долінський, А.А., Шаркова, Н.О., Авдєєва, Л.Ю., Лопатін, О.О., П'янкова, О.В.
Format: Article
Language:Russian
Published: Видавничий дім “Академперіодика” 2008
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/833
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.О. Лопатін, О.В. П'янкова // Наука та інновації. — 2008. — Т. 4, № 1. — С. 45–48. — Бібліогр.: 14 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine